Ändrar lite

Försöker ändra lite i bloggen det är därför det ser väldigt stökigt ut.

tack hej, fuck dig.

Ni vet när man försöker tänka bort saker, saker som man inte vill tänka på. Ni vet hur svårt det är att få bort dessa helvetes tankar. Just nu är jag där, i tankarna. De försvinner inte. Jag vill inte tänka men tänker ändå, jag försöker göra saker för att inte tänka, försöker ha kul. Men mitt i allt det roliga så åker en tanke förbi en tanke om dig. Jag hatar det, hatar det så himla mycket. Det känns som att jag väljer rätt men samtidigt så känns det så fel. Jag vill inte förlora dig, jag vill verkligen inte. Men jag har gjort ett val och jag tror att det här valet är bäst för vad som händer just nu i den här perioden av mitt liv. Du måste växa upp och släppa ditt förflutna innan jag kan låta dig vinna en del av mitt hjärta igen, om du ens kommer få chansen att vinna mitt hjärta igen.




Ny start.

Nu börjar en ny start på mitt liv. Jag följer min magkänsla och jag vet att valet jag har gjort är rätt just nu. Även fast det känns så sjukt jävla jobbig, känns som att jag har rivit upp något gammalt ärr i mitt hjärta som svider så in i helvete. Men det är det här som är rätt, det vet jag nu. Allt kan hända i framtiden men jag måste leva i nuet och jag måste börja om för jag kan inte gå runt och tänka på dig hela tiden, det går ju inte! Man blir psykiskt sjuk av det. Jag börjar idag och jag måste även börja om på dieten efter denna helgen.. Allt son jag har gått ner har jag nog lyckats gå upp igen.. Dieten startar imorgon och då ska jag även ha min första dag på praktiken.. Blä!


Mot Varberg

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på flygplanet mot Göteborg, tänk att det alltid ska vara försenat... Sämst!
Jag känner mig nöjd efter denna vecka jag har nästan gått ner 5 kilo! Helt sjukt! Underbar diet!:)


Fredag

idag är det äntligen fredag! Jag älskar fredagar. Denna veckan har jag gått på en diet som heter sjukhusdieten och det har fungerat väldigt bra! jag har gått ner 4 kilo vilket jag tycker är ganska mycket. Hoppas bara att jag klarar av att hålla detta nu.
I eftermiddag ska jag åka till Varberg. Det ska bli skönt att komma dit. Jag gillar den staden.
Iväg till skolan snart, ha det gött hej!


bloggar igen

Efter en ganska så lång "bloggpaus" så känner jag för att börja blogga igen. Det är så skönt att ha någonstans att skriva av sig. Mitt internet funkar äntligen! Nu kan jag blogga nästan varje dag.
Vad har hänt den senaste tiden då? Jo jag har vart på träningsläger i spanien med mitt underbara fotbollslag, har haft det hur bra som helst! Nu rullar livet på som vanligt. Jag jobbar, går i skolan, tränar och försöker hitta på saker med mina kompisar när jag har tid. Nu är det inte alls långt kvar till studenten! Det ska bli så skönt! Vill inget hellre än slippa den här skolskiten, är så trött på att plugga så sjukt jävla trött! Kan inte fatta att jag har lagt ner 13 år på att plugga.. LÄNGTAR SOM EN TOK!!!