Trött-.-

Helgen har vart bra. Lördags kvällen spenderade jag med Johanna och Cassandra vi hade väldigt roligt! HAHA!
Idag har jag Cassandra och Johanna bakat en misslyckad tigerkaka, aja smeten va god iaf  :D Imorgon är det skola igen och vi ska ha prov.. Suck!




Tillbaka till bloggandet.

hej nu är jag tillbaka igen! Jag har varit dålig på att uppdatera och det är bara därför att jag inte har orkat och sen gick min dator sönder, och den är fortfarande inte lagad, men jag hoppas att jag får hjälp med det snart. Den här helgen är jag hos pappa kul kul!

Imorgon ska jag stå i kiosken från 9 till 12 på rimbo cupen, så det blir ingen sovmorgon för mig inte -.-

Orkar inte skriva mer... Puss

JAG OCH FANNY ÄR AVATARER!

Nu är jag hos Fanny, jag ska sova här i natt och imorgon börjar jag i nya skolan :D puss ♥

VI ÄR AVATARER! :D TRO MIG!!!!!



(bilden är ej redigerad! :D ) DET ÄR PÅ RIKTIGT! MOHAHA!

Fixa ögonbrynen.

Idag ska fany följa med mig till norrtälje jag ska fixa ögonbrynen och sen ska vi äta på donken :) MUMS! Haha, imorgon byter jag skola, och jag hoppas att allt blir mycket bättre och mycket roligare! :) PUSS


söndag.

Spelade fotbolls cup idag på rådmansö och vi vann överlägset! HAHA, fast nu va det ju så att det bara va en tränings cup så vi vann inget buhu! haha!

Det är söndag idag och det känns lika segt som alla andra söndagar.. Skolan börjar igen imorgon och det känns surt ! Jag vill ju ha loov! Det är bara hoppas på att dagarna går fort nu innan sommaren. Ikväll ska jag nog träffa Emma en stund och sen ska jag gån och sova tidigt för annars försover jag mig imorgon och det är inte bra! Nej nu finns det inget mer att skriva om denna sega söndag! Pusss

Haha, jag är lite flumm you know! ;D

Ja den här lördagen blev ju väldigt sofft! Jag har nästan bara suttit i soffan hela kvällen! Och det är inte alltid det händer, haha!  Jag har faktiskt kollat på både robinsson och scarymovie:D HAHA asså jag måste ha så dålig humor, jag skrattar åt allt i den filmen och skämten är typ as dåliga! HAHA

Imorgon ska jag spela fotbolls cup på rådmansö och jag hoppas såklart att vi vinner! Men det är ju klart att vi gör när jag är med ;) Haha, nej jag skoja bara! Asså jag är på konstigt humör HAHA! Men det kan man ju vara ibland haha ! Nej nu får jag sluta! :@ Puss på er sötnosar!



Hos pappi

Den här helgen blir hos pappa! Och vi får väl se om vi kanske kan hitta på något idag, jag vill gå på bio och se avatar i 3D men det verkar inte syster och pappa vilja så vi får väl se hur det blir. Annars kommer det nog inte hända så mycket den här dagen..

Jag har redan börjat kolla på balklänningar och balen är inte fören i sommar! Men jag kan inte låta bli, dom är ju så fina! :O


Zzz...

SOVA SOVA SOVA! Jag är så trött efter en lång dag i skolan. I morgon blir inte dagen lika lång eftersom att vi har sovmorgon! Det är så skönt!

Natti ♥


skolan har börjat..

Idag började skolan och jag är redan skoltrött! BEHÖVER FLER LOV !! Ingen i skolan trodde på mig när jag sa att jag har blivit en AVATAR, men aja jag vet vad som är sant och vad som inte är sant iaf! Skolan sög! Man trodde typ att man skulle få en ganska soft dag med inte så mycket lektioner, men nej inte det! Här kör man på första dan med en massa lektioner och grejer. Men jag ska försöka sköta mig bättre i skolan och kanske höja några betyg, även om jag har bestämmt mig att gå bygg så tror jag att det kan vara bra med lite bättre betyg :) Nej det om detta! Puss♥

ps. Glömm inte att jag är AVATAREN!

Avatar.

Nu har jag kommit hem från en heldag i täby med Fanny och Emma. Vi har ätit på donken och kollat på Avatar och jag ska säga att jag är possetivt överaskad! Det är en av dom bästa filmer jag sett och den va riktigt bra gjord, det fanns inte en enda sak att klaga på! Avatar får tummen upp från mig!

´Nej jag ska väl försöka klämma i mig lite mat i min proppfulla mage ! puss ♥


KALLT!

Idag är det -27 grader i lilla Rimbo och jag ska med Fanny och Emma till täby och se Avatar, vi får se om vi kanske fryser fast på busstation! Men iaf, jág tror att jag ska nöja mig med desingen iaf ett tag, jag satt och pillrade med det där några timmar igår kväll och det är ganska jobbigt! Det blev kanske inte så snyggt men det får duga.

I morgon börjar skolan "SUCK!" Är det såhär kallt så kommer jag fan gå till skolan med täckbyxor. ag tyker inte att man ska behöva gå i skolan pga kylan, men det kommer väll aldrig att hända. "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" det är väl så man säger? Så ja det kanske blit täckbrallor för mig. Nej det om detta! Nu ska jag hitta lite kläder. Pusss ♥


redigerar designen

Hade tänkt att byta design, så bloggen kankse ser lite konstig ut ett tag :P


I'm happy!

Kom hem från dalarna efter en ganska jobbig resa, min syster va magsjuk och kräktes lite vilket är ganska äckligt! Men annars är jag jätte glad FÖR JAG HAR VUNNIT 150 KR PÅ HM i en blogg tävling! :D Wiiiih! Jag hoppas att Linnea kan skicka lite bilder till mig snart så att jag kan lägga upp dom här på bloggen, men ni får helt enkelt nöja er med ego pics x) Puss ♥


Dalarna.

Nu är jag i dalarna hos bästa! Vi har åkt en massa pulka idag, haha det har jag inte gjort på flera år, så det va super kul! Här är det -12 idag så det är ganska kyligt! Men man kan ju inget annat än att älska vinter i dalarna!

Bilder från pulkabacken! :D








2010

Ja nu är kl 04:34 och det har redan gått 4 timmar och 34 min på det nya året, och hitills är det bra iaf!  Vi får väl se hur det blir senare, men det här året ska bli det bästa året på länge!

Jag och Alexandra har haft det super kul idag, vi har bara skrattat och skrattat hela natten, och snart är det dax att sova såklart!

A juste, jag har färgat håret rött idag, jag blev riktigt nöjd faktiskt! Natti Puss ♥