Tåg hela dagen.

Hej! Vädret är helt underbart idag också! Men tror att vi skippar solningen idag och går på stan en stund för sen ska vi åka hem till rimbo.. Dagarna här i varberg har gått jättesnabbt! Dagen kommer alltså tillbringas på ett tåg, tråkigt!

Ha en bra dag! puss

popcorn och saft

nu sitter jag i soffan och kollar på BB med popcorn och saft! Myyys! Snart ska vi ut i stallet, mata katterna och leta spöken. Det är våran sista kväll här i varberg. Tåget går 15:00 från göteborg imorgon. Skönt att komma hem till rimbo men tråkigt att lämna varberg som är så mysigt men jag kommer snart tillbaka! 

Godnatt puss!


Bild på mig i varberg 2010.

Solen skiner

Hej! Dagen har varit jätte soft. Somnade i solen under en handduk, varför UNDER en handduk? Jag som älskar att somna i solen så att tiden går fort medan man solar, men nej då somnar jag under en handduk... TOPPEN! 
Aja, jag och Frida har sovit och spelat uno idag.
Igår sov vi på hö-loftet, eller sov och sov, vi var vakna på hö-loftet med Linnéa, Paaso och Pontus. 
Ikväll blir det mycket spelande och med spelande menar jag inte tv-spel och sån stuff utan jag menar gamla hedliga familjespel och kubb. 
Det ska bli så mysigt! Ha en fortsatt bra dag!puss


varberg.

Hej! Idag är det påsk och jag och Frida har solat hela dagen! Känns helt underbart att man kan sola redan i april.
Godiset väntar i köket, men först ska vi ta en promenad i mörkret! Puss!

Nu kan du få mig så lätt.

Hej! Jag och Emma vaknade kl 13:00 idag, snacka om att sova! Det har varit en mycket fin dag idag och Fanny har hjälpt mig att få upp studsmattan. Eftersom att jag vaknade så sent så han jag inte sola något idag, så hoppas på att det är fint väder imorgon så att man hinner få lite färg på kroppen. 
Jag ska snart äta lite mat och sen ska jag träffa Emma och Fanny igen och se klart "himlen är osktyldigt blå" sen hoppas jag på en mycket mysig kväll! 

Ha en bra dag! puss




Håkan ♥

SÄNGEN!

Hej där! Emma är här och vi ska lägga oss i sängen och sova nu, sköööönt! 

Här är en bild från spanien.


Vill tillbaka till värmen nu och bara slippa vänta på att sommaren ska komma till sverige.

Hemma!

Hej! Nu är jag hemma från träningslägret i spanien, det känns skönt att vara hemma men samtidigt så är det jobbigt! Vill vara i värmen, sverige är kallt! Jag har haft det jättebra, men idag är jag trött och hungrig som en björn! Ha en bra dag! Puss


NATTI!

SOVA SOVA SOVA SOVA SOVA! Jag är så trött så att ögonen inte orkar hålla sig öppna längre.. GODNATT! Puss



Bild i repris