aaaaaaaaaa

länge sen jag bloggade känner mig inte så motiverad längre.. Men jag ska försöka skärpa mig.

Jag är i alla fall klar med praktiken och har fått sportlov.
Praktiken gick bra, är jättenöjd efter fem ganska jobbiga veckor. Känns som att jag inte har vart ledig något alls nästan.

Nu är det lov och jag är hos pappa i Varberg, på onsdag åker jag hem och åker vidare till dalarna samma dag.

Bybye ha det gött! puss

Natti.

Hej! Nu ska jag precis lägga mig i sängen och sova. Hoppas att svullnaden i kinden har lagt sig till imorgon, känner inte för att jobba med svullen kind, jag ser ju inte klok ut.. Haha! Men tanden känns bra nu i alla fall, det är bara kinden som är svullen.
Jag sitter och lyssnar på Lady Gagas låt "Born this way" men tycker inte att Lady Gaga gör den bra.  Hittade en cover på youtube med Ulrik så här kan ni lyssna på en toppen bra version. 

Godnatt puss!TANDVÄRK!

Den satans jävla helvetes äckel tanden värker som satan! Huvudet värker som bara den och natten har varit ett helvete! Har inte kunnat sova mycket alls inatt, tanden har gjort så satans ont! Idag är ögonen trötta, tanden värker och huvudet dunkar. Jag orkar inte ha tandvärk en gång till.. HATAR DET! 
Emma är snäll och ska gå med mig till äckel tandläkaren som låter det bli inflamerat, men det gör ju inget för jag älskar ju att ha inflamerade tänder, det är så skööönt! NOOOT! Asså jag fattar inte hur dom kan borra upp tanden och sen hålla på och gräva i den som satan och efter det inte ge mig medicin? IDIOTER! 98% av alla som gör rotfyllning får inflamation men helvetes jävla pucko tandläkare tycker att jag ska plågas... FYFAN!! Dag 7 Min bästa vän

Är Linnea Mårtegård.
Linnea är en sån underbar person och jag är så glad att jag har henne.
Linnea är alltid förstående och lyssnar alltid, det kan vara allvarliga saker och det kan vara bara helt onödiga saker som vi pratar om men det spelar ingen roll Linnea lyssnar i alla fall och hon kommer ofta med egna åsikter, bra svar och många användbara råd.

Jag och Linnea träffades som små genom min morfar och Linneas pappa. Från första dagen som vi sågs så hade vi roligt tillsammans det är nog därför vi blev så bra vänner. Eftersom att Linnea bor en bit bort så har man något att längta efter och vi bråkar aldrig! Vi har knappt tjafsat kanske att det har hänt när vi var små men inte nu på senare tid.

Jag tror att alla behöver en vän som lyssnar, och en vän som är förstående. Den personen kan vara en mamma eller en pappa, det kan vara en morfar eller en farfar, men den vännen måste vara förstående och man måste kunna lita på personen. Har man ingen vän så kan det bli jobbigt att bära på allt inom sig. Hjärtat blir som en tung sten om det inte rensas bort lite skit ibland. Jag är lyckligt lottad som har fått en sån fin vän som Linnea.
kom inte långt på listan.

Hej! Länge sen jag bloggade nu.. Men har mycket att göra.. Hittade denna listan som jag inte gjorde klart, kom bara till nr 7 sen så blev det väl tråkigt eller något. Men idag ska jag fortsätta i alla fall! Dag 01
– Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon 
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Alla hjärtans dag!

bloggar ikväll! Puss

Nu sitter den på armen.

Nu är tatueringen klar och jag känner mig super nöjd!
Jag har också lagat min tand idag och jag har en jätteäcklig smak i munnen.. BLÄ! Nu ska jag iväg till jobbet och jabba till 22 ikväll.. Imorgon är jag ledig, JIPPIE! PussDär är den, armen med texten på.

30 Seconds to Mars

Hej! Jag har varit helt speedad hela dagen, fick reda på att 30 Seconds to Mars ska komma till Peace & Love så nu kan det fan inte bli bättre! Håkan, 30 Seconds to Mars och Kings of Leon, det kan inte bli bättre nu. Den här sommaren kommer vara rena drömmen! Kan inte fatta att jag lyckas boka biljetter till just detta året, just det året då alla underbara band ska komma! SJUKT!

Jag är fett nervös btw.. Ska tatuera mig imorgon, kan inte fatta att jag ska göra det faktiskt. Men det ska bli spännande och få reda på hur den smärtan känns, om det nu är smärta man känner? Haha, ja det får jag se imorgon. Lägger upp en fin fin bild på den nya tatueringen när den är klar så att alla som vill kan ta en titt! Haha
Nu ska jag kolla på lite O.C som vanligt och sedan lägga huvudet mot kudden och försöka nå till drömmarnas land med all nervositet i magen. 

Godnatt, PUSS!


UNDERBART!

Bilar!

Nu sitter jag i sängen och är onyttig! Proppar i mig Ahlgrens goda bilar det är sjukt att man kan bli så fruktansvärt sugen på godis när man praktiserar.. Jag som skulle vara nyttig.. Men det är träning ikväll så det känns okej.

Nu ska jag kolla på O.C nu blev ni förvånade va? Mohaha! 

Ha det gött, hej!EGO!

O.C + sängen

Hej! Nu ska jag precis lägga mig och titta på O.C sen så måste jag verkligen sova! 
Vaknade i panik vid kvart över sju idag och insåg att jag hade en kvart på mig att komma till jobbet. Jag hatar att vakna i panik för då vet jag att dagen kommer gå åt helvete.. Känns som att jag har sträckt en muskel i halsen gör ont! Ramlade med cykeln idag och slog i armbågen, gjorde ont! skar mig på rakhyveln i duschen, svider och sist men inte minst så har jag något i ögat, känner mig halvt blind! Nej nu ska morgondagen gå bra, annars så tror jag att jag lägger mig på sängen och sover till sommaren..

Jag har bokat tid till tatuering på onsdag, känner mig nervös! 

GODNATT PUSSJag och Fny i snön!

Farmor & Farfar

Hej! Fredagen spenderar jag hos Farmor och Farfar. Jag har fått massor med god mat, fika,glass, godis,läsk och chips, SNACKA OM ATT MAN ÄR FETT MED MÄTT OCH MAN KÄNNER SIG FET! Haha, imorgon är det lördag och jag ska vara här ett tag under dagen men sen ska jag hem och kolla på O.C som jag är helt fast i, jag kan bara inte slita mig. Den serien är nog den bästa som finns! Hade jag vetat att jag skulle bli så här beroende så skulle jag aldrig ha börjat kolla. Jag kommer inte ha tid med något annat längre. Nu blir det bara O.C tills praktiken är slut och skolan börjar igen.GODNATT pussKlart att man blir fast i en serie om dessa två snyggingar är med.

Nej nu tar jag helg!

Hej! Nej nu tar jag helg. Är ledig hela dagen i morgon och på Lördag, sen är det jobb på söndag igen.. 
Nu ska jag snart äta lite mat och sen ska jag kolla på O.C hela dagen. Jag hoppas att jag kan få tag på Sofie och kanske träffa henne en stund. 

PussJag & Sofie

Äter lunch på jobbet:) gött!

Äter lunch på jobbet:) gött!