Puuuuh!

Bigbrother lurade mig och Emma totalt! Himla tur att peter är kvar. Vad skulle vi annars ta oss till? 
Finalen kommer bli grym! Efter snart 100 dagars tittande på bigbrother så känns det värt det! 



PETER!

Färdig jobbat!

Nu är helgen slut och jag har äntligen jobbat färdigt! Imorgon får jag min lön. YES! 

Byebye!

Klar!

Nu är jag äntligen klar med mitt tal! JIPPIE!
Godnatt! Puss


En nöjd och trött Hanna.

Lördag

Det är lördag, jag äter glass och skriver ett tal.. Kul? NEJ!

HA EN AWESOME LÖRDAG! puss

Redovisning.

Skönt att jag skrev upp mig sist på listan så att jag slipper redovisa idag. Snart ska jag på utvecklingssamtal och sen ska jag äta lunch med mamma yuammi!

Puss



En bild på mig från förra sommaren.


Host, host.

Idag har jag varit hemma och legat på soffan nästan hela dagen. Jag har pluggat också såklart får man inte glömma! Efter att ha legat på soffan till tre så åkte jag till jobbet och jobbade till sju, nu är hostan värre än värst och jag hoppas att jag klarar av en dag i skolan imorgon utan problem. Ha en bra dag! Godnatt puss! 



Ruffsigt nytvättat hår! Troll?

Pluggar i soffan.

Hej! Idag valde jag att stanna hemma från skolan eftersom att jag har huvudvärk och hosta, men slappar gör jag verkligen inte! Sitter i soffan och pluggar som en tog! Har insett att jag har 12 uppgifter och två prov kvar. Känns bra eller?

Ha en bra dag! puss




Svartskalle stoltast i staden, spritt språngande galen

Hej! Nu har jag nyss varit på bilbingo med farmor, moa och farmors syster. Så mysigt! Vann inget, suuurt! Jag vinner aldrig i spel.. Jag suger helt enkelt! 
Nu är jag jättetrött och ska snart sova hade jag tänkt. Det blir kanske ingen skola för mig imorgon, känner mig inte så bra och orkar inte med denna förbannade hosta.. Jag får se hur jag känner imorgon, annars blir det plugga hela dagen i sängen och sedan till jobbet hade jag tänkt, det känns lite fult att vara hemma från skolan och sen jobba så får se hur jag gör med det hela. 
Godnatt, sov sött! puss





Dålig dag.

Idag har jag en dålig dag.. Inget vill fungera, jag är trött, irriterad och förkyld. Ha en bra dag.


Hostan is back!

Hej! Min hosta har kommit tillbaka och jag är arg för det! Just nu känns det som att jag bara blir sjukare och sjukare istället för friskare och friskare.. BLÄ! 
Snart är sommaren här och allt känns stressigt. Har inte tid att vara sjuk, måste göra klart allt som ska göras i skolan osv. 

Nu ska jag snart sova men först O.C Puss


mysig är jag just nu.

Emma och Fanny

Hej! Nu kommer Emma snart hem till mig sen ska vi ta och träffa lille Fanny. 



Jag kör lite Lil wayne style.

trött

Hej! 
Har spelat match mot wattholma idag, vi vann med 3-2 känns skönt att få lite poäng. Nu sitter jag här på sängkanten i en ny onepice som min kära mamma har köpt till mig i turkiet, hon har också köpt en ny parfym till mig på arlanda wiiie glad jag blir! Godnatt! puss



Den är lila, kanske inte syns på bilden...


skolan.

Är i skolan, pluggar. Nice? NEJ!

Ha en bra dag! puss



Här är en fin bild på Summer och Seth från O.C ser lite sjukt ut när hon kysser honom upp och ner i en spindelmannen mask?


sweet home.

Äntligen är jag hemma efter en lång dag i bilen. Fy fasen vad varmt det har vart och vad länge jag bara har suttit! Huvudet är helt slut och jag mår faktiskt lite illa.. Imorgon är en ny dag och jag ska gå i skolan, känns surt! Vill ha sommar lov nu!




Hej! Sitter i bilen på väg hem! Bara tre t...

100media_imag022 (MMS)

Hej! Sitter i bilen på väg hem! Bara tre timmar kvar Jippie! Datorn har slut på batteri, är inte trött och har absolut inget att göra.. bara sitta i tre timmar är också ganska kul, eller? Varmt som satan är det också men det är ju skönt!! Hoppas att alla har det dö mysigt hemma!:) puss


Morgon.

Godmorgon, godmorgon!
Idag ska jag åka hem från varberg, men först ska jag sätta mig på en polle och låta honom springa med mig på ryggen genom paddocken. Lite läskigt är det.. Men det ska nog gå bra! 
Bilresan är låååång men men det är ganska skönt att åka bil ända, ha en bra söndag! 

Puss


Det där är jag och hästen!

sova

Nu är det dags att sova, så jag säger godnatt sov sött! Jorden har inte gått under by the way.
Puss



Slänger in en bild på en fin tatuering som kanske skulle passa bra på mig?

mat

Nu står maten på bordet och det är grillat som serveras. Smask!

nytt.


Lite nya saker till sommaren.

Paolo Nutini




Jordens undergång.

Alla snackar om att jorden ska gå under imorgon? Vad fan är det för jävla snack!? Jag har inte hunnit få min lön än.. Jag ska ju träffa Linnéa imorgon också, sen så ska jag shoppa också? Allt det ska jag hinna med innan jorden går under! Bara så att ni vet! 

Ha en bra kväll! puss



Framme!

Hej! Nu är jag framme hos pappa i varberg, skönt att vara framme efter en hel dag i bilen.. 
Nu sitter jag i soffan och kollar på bigbrother med min familj (farmor,farfar, pappa och moa) ska snart lägga mig i min säng och sova och se om jag kanske kan sova bort min förskylning? Sen ska jag kolla på O.C såklart! 

Ha en bra torsdagsnatt! Godnatt! Puss



Jedward

Till Varberg.

Hej kääääära bloggläsare! Är i skolan men ska snart åka hem till rimbo igen tror jag. Känner mig inte så bra faktiskt, halsen är hes, näsan rinner och jag är halvt döv på ena örat..
I eftermiddag åker jag ner till varberg, det ska bli super mysigt med en helg där nere och vädret ska bli bra så då blir det suuper, suuper mysigt!

Hem och packa, städa och lite annat.. Ha en bra helg! Puss ♥



In med en fin bild!


besök.

Frida sover i min säng inatt.

Godnatt! puss



En bild på mig och Frida i våra mjukisdressar! Yeaay! ♥

Låter som en kråka.

Hej! Min hals har blivit helt galen! Jag är jättehes! Precis såhär lät jag förra året, jag börjar undra om det kanske är så att jag är allergisk mot pollen eller något liknande som blommar nu på våren?
Får ta och kolla upp det.

Nu har vi rast till tjugo i ett. Puss

Till drömmarnas land.

Nu ska jag snart släcka lampan och ge mig iväg mot drömmarnas land.
Godnatt



tänkte bara säga

Godnatt! Nu ska jag luta huvudet mot kudden, kolla på O.C och försöka sova lite, känns skönt! Jag är såå trött! Orkade inte ens kolla klart på B.B..

Puss!



Jag vet hur du ser ut i inga kläder.

Sitter på lektion och läser på lite om hjärnan eller om facebook? Gjorde ett personlighets test där jag fick reda på vilket yrke som skulle passa mig och ett bland alla dessa yrken ( som var en ganska så lång lista) så fanns artist med, så jag är ett steg närmre kändisvärlden och ett steg närmre John & Edward (Jedward). Tro inte att jag har glömt min älskade lilla Robin Bengtsson kommer aldrig kunna släppa den killen... Men man kan väl ha alla tre ? Eller? hihi! Puss på Robin och Jedward!


Jedward (:=




Robin <3


JEDWARD

Hej! Jag tänkte bara säga att jag är helt tokig i Jedward! Det är nog de gulligaste tvillingarna som finns. Just nu känns det som att jag bara ska ha en av dem.. Det är så jävla jobbigt att bli kär i en kändis, jag hatar det.. Det finns liksom inget man kan göra eftersom att man aldrig kommer att få träffa de personerna. SURT! Men jag hade tänkt hylla dessa söta tvillingar genom att lägga in ett collage och låten "lipstick". 


söta ♥

Emma lurade mig.

Kul att jag skrev värsta inlägget om branden i min gamla skola och så visade det sig bara vara så att der brann i ett förråd i skolan, alltså var det inte så allvarligt. Min kära vän Emma lurade mig att branden hade spridigt sig och att hela köket och matsalen hade brunnit upp vilket inte stämde.. Jag hatar att jag är så lättlurad.. 
Emma har vart här hela kvällen. Vi har kollat på film och jag har försökt att kolla på bigbrother, men jag har ett problem.. Jag somnar alltid när jag kollar på det programmet, hur ska jag göra för att hålla mig vaken? gaah, blir galen! Får kolla på det imorgon istället.


Slänger in en bild på mig från förra helgen när jag fyllde 17.

resurs

Hej! Sitter i skolan på resursen.. Applåder till mig!
Fick nyss reda på att min gamla skola brann inatt, lite läskigt att det brann natten till fredag den 13:de faktiskt. Det brann från ett förråd ut i matsalen. Jag antar att det är alla små legister i rimbo som har orsakat detta. Ibland kan man undra varför alla ligester har hamnat i just rimbo? Det är verkligen så, rimbo har blivit fullt av små ungar som knarkar, röker, snattar, dricker och gör mycket annat.. När jag var liten så var jag inte med om att någon i min vänkrets höll på med något sådant? Nu ska jag in på lektion. HADE!

kväll

Hej! Nu är det kväll och jag känner mig äcklig! Jag tar en dusch imorgon när jag vaknar så får vi hoppas att allt känns bättre! Kvällen har jag spenderat hos min vän frida. Vi har kollat på en underbart bra film som jag älskar! "I skuggan av värmen" heter den, och det finns en kille som är så jävla snygg i vår värld av människor och den killen är Joel Kinnaman hag bara älskar honom! Godnatt puss!