1 dag kvar.

Lämnar rimbo idag, och sverige imorgon. Det blir nog inte så många fler inlägg nu innan jag åker. Ha det bra här hemma i sverige! När jag kommer hem igen så är jag en pepparkaka! :) Puss på er ! <3

2 dagar.



Bara två dagar kvar, och jag har super mycket resefeber och jag vet att jag kommer längta hem efter 1 vecka.
Jag har drömt om resan 4 nätter i rad! Asså snacka om att jag har resefeber.. Packningen är fortfarande inte klar och jag börjar känna mig stressad eftersom att jag inte har städat rummet heller. Imorgon lämnar jag rimbo kl 13:00 och sen så kommer jag inte hem fören om 16 dagar. Sakna mig inte för mycket bara!

Idag har jag iaf vart på öppet hus på rodengymnasiet, och jag är helt säker på att jag ska gå bygg med inrikting måleri. Det va grymt mysigt!
Aja nu blir det snart sova är jätte trött och ska packa och städa som en tok i morgon..

Puss på er!

4 dagar.



Nu sitter jag i skolan vi har en feting lång bildlektion, men jag är typ klar. Ska bara rita en skiss av klänningen som jag håller på med i syslöjden. Men den kommer inte bli som jag vill ha den för våran designer till syslöjdslärare bara ändrar allt som jag vill göra.. Aja vi får se hur det blir. Ha en  bra dag puss och kram

Tävling på fokis.se

Jag deltar i en tävling på fokis.se där man kan vinna smycken från www.cooco.se Och det här smycket skulle jag vilja ha om jag nu skulle vinna hihi.













6 dagar. (irriterad på dryga människor!)

Jag är så grymt irriterad på dryga människor som inte accepterar när man inte vill ha med dom att göra längre! Och att människor inte fattar fast man säger det flera gånger, jag tycker så synd om sånna som råkar ut för dryga människor! Så jag vill säga till er! BLI AV MED DOM SÅ FORT SOM MÖJLIGT! Och typ säg till dom att dom kan umgås med andra dryga människor, istället för att förstöra andras liv! Och om dom inte lyssnar så DISSA!!

Så nu får jag ge mig, jag kan ju få mina ryck ibland men jag är bara så fruktansvärt irriterad!
Jag funderar på om jag ska ut i garaget och leta efter lite sommar skor!? Men det lär ju bli att man mest går i flippflopp och ballerinaskor :D Nej det om detta. Nu blir det andra avenyn och lite riverside! Puss på er! ♥


1 vecka !



Nu är det bara 1 vecka kvar tills jag åker till Dominikanska republiken! Jag längtar super mycket!
Och jag har kollat upp hår många timmar det skiljer på sverige och Dominikanska och det är -5 timmar. Så när vi landar 24:00 svensk tid så är kl 19:00 Dominikansk tid, asså jag kommer vara super trött! Man kan ju inte lägga sig för tidigt heller för då går man upp så tidigt dagen efter..

Jag har varit hos tandläkaren nu på morgonen eftersom att jag har så ont i tandköttet. Och nu ska jag få pencelin så att jag blir bra någon gång!

Idag händer det inte så mycket förutom att alla i norrtäljekommun är lediga, jag ska typ träffa soffan och packa lite :) Hoppas alla får en trevlig måndag! Puss ♥

8 dagar.


Jag måste bara säga att dom gör det jävligt likt orginalet!

9 dagar.

Idag har jag varit hos mina kära kusiner på dop. Det var ett riktigt mysigt dop eftersom att dopet var hemma hos dom och inte i en kyrka, så det va jätte mysigt! Ronja, Ellen och Mio va lika gosiga och spralliga som vanligt, så jag är ju ganska så trött om jag ska vara ärlig! Men vi fick en massa gott fika, och nu när jag kom hem blev det godis och TV.

Nu är det ju bara 9 dagar kvar tills jag åker och jag ska åka till mormor redan på söndag nästa vecka så därför ska jag börja ta fram allt jag ska ha med mig och lägga ned det i en resväska redan imorgon för annars kommer jag nog inte hinna. Haha, aja det om detta! Nu ska jag nog sova snart, men först lite bilder från dopet.


Mio


Ellen & Ronja



Jag & en trött liten Mio

10 dagar



Igår tog jag sprutan mot svininfluensan. Buhu! Det gjorde faktiskt inte så ont att ta den, det gör mest ont nu i armen.

Nu är Emma här iaf, vi har tittat på idol och snaskat en massa gott! Hoppas att Reza åker ut, då är jag nöjd :D
Nej slut med skrivandet och mera TV!
Puss ♥


12 dagar



Har nyss skrivit klart min film reccention(stavning) på engelska, och jag skrev såklart om min favorit fil A walk to remember. Och jag hoppas att Irinablir nöjd.

Jag börjar tveka på om jag ska ta vaccinet mot svininfluensan imorgon, eller inte !? Jag orkar inte bli sjuk igen! Det verkar vara många som blir sjuka och jag måste bli ordentligt frisk nu innan jag åker bort.. Så jag får se hur det blir.
Jag har inte så mycket mer att berätta om min dag eftersom att det inte har hänt så mycket, jag har bara varit i skolan och där händer det ju inte mycket alls.. Puss


13 dagar

Idag är det bara 13 dagar kvar och jag har skrivit en liten packlista.

1.Kläder
2.Bikini
3.Strumpor
4.Trosor
5.Lotion
6.Hårspray
7.Solskyddsfaktor
8.Smink
9.Plattång
10.Handväska
11.skolböcker
12.Pengar
13.Sminkborttagning
14.Deo
15.Parfym
16.Solbrillor
17.Bok
18.Hörlurar + Laddare

14 dagar.

Idag är det fjorton dagar kvar och det betyder att jag får börja skriva min packnings lista ;)
Idag är jag så gott som frisk jag har bara en inflamation i tanden, så jag ska gå till skolan idag.
Jag har missat jätte mycket känns det som så det ska bli skönt att komma tillbaka.
Nu ska jag försöka hitta kläder, som kan ta ett tag.... Haha Ha en bra dag puss <3


15 dagar.

Wiih! Jag är frisk!
i mårse så vaknade jag inte av huvudvärk inte av att jag svettades utan jag vaknade för att jag hade sovit klart!
Det va så himla skönt! Fast nu har jag råkat ut för en annan sak och det är ju så typiskt mig eftersom att jag verkar ju inte kunna på bra ? Jag har en fruktansvärt jobbig tandverk! Så jag kan inte äta, så jag kommer typ gå och vara jätte hungrig. Det verkar som att det typ är en infektion i tanden eller något, jag känner att det inte är ett hål iaf, det känns typ som att det är något under tanden som vill typ trycka ut tanden, det är svårt att förklara. Men det gör jätte ont!
Men nu är jag frisk iaf! :'') Puss på er ! <3

16 dagar kvar

Nu är det bara 16 dagar kvar. Och det betyder att det bara är två dagar kvar tills jag får skriva min packnings lista! :''D

Jag blir bara sämre och sämre! Konstig sjukdom jag har råkat ut för. Men jag hoppas att jag är feberfri imorgon så att jag kan gå till skolan på måndag, jag ska be om hjälp med designen men den här får duga så länge.
Idag blir det en såndär jobbig lördag.. Efter som att jag mår sådär så ska jag och mamma hyra en film. Och det gå väl inget bra på tv idag, det brukar det ju inte göra på lördagar..
Jag kollade på idol igår btw, och jag bara älskar Calle och Mariette ! Vilken bra duett dom gjorde!
Därför så lägger jag upp ett litet klipp på låten :)

Puss

17 dagar.



När jag vaknade idag så mådde jag mycket sämre mot vad jag har mått alla andra dagar den här veckan, jag har fått gå upp flera gånger i natt och tagit alvedon... Jag vill ju bli frisk ! Jag får väl helt enkelt vara hemma hela helgen också. Och se om jag mår bättre på måndag, annars blir det inte kul ! Jag kommer typ knarka alvedon om jag inte mår bra snart!
Ikväll är det idol och det får jag väl kolla på med min kära familj -.- Men det blir säkert bra! Så får vi se om jag kan sova inatt, eller om jag blir vaken hela natten. Hoppas alla andra mår bra ! Jag har iaf fixat en bättre design som jag får ha sålänge tills jag har tid och lust och ändra den. Men ha det bra! Puss♥


18 dagar.




Nu är det bara 18 dagar kvar tills jag åker till Dominikanskarepubliken. Jag har redan börjat fundera på vad jag ska packa !? Men jag har bestämmt mig för att jag får inte börja skriva packlista innan den 16:de men då är det 14 dagar kvar så då kan jag börja på packlistan. När det är 10 dagar kvar kan jag kolla om jag har allt hemma som jag ska ha med i min "lilla" resväska. Och när det är 7 dagar kvar då kan jag börja lägga ner alla kläder,solbrillor m.m i väskan. Och då kan jag börja skryta extra mycket om hur varmt det är och om hur brun jag ska bli! :''D

Jag ska snart sova men innan det ska jag göra klart min header till designen annars blir jag ju aldrig klar och det skulle inte vara kul för dom som nu skulle vilja lägga ned tid och läsa min blogg.
Idag har jag blivit lite bättre, men jag mår fortfarande dåligt, och jag kan inte gå till skolan imorgon.. Jag vill bli frisk nu! Men aja jag kommer nog vara frisk och smitt fri tills måndag :D Men då blir det en massa plugg för jag missar mitt omprov i matte imorgon och min tyska uppsats. :''(
Nej nu får jag sluta skriva så mycket det är ändå ingen som orkar läsa. Haha
Nu blir det sova sova sova! Eller nej juste skulle ju göra klart headern.. Haha Men natti ♥

Aldrig frisk !?




Det fick bli denna fina bild på mig och sofie bara för att jag saknar henne! :( <3333


Ska jag aldrig bli frisk !? Jag kommer få sitta i min soffa utan mat och utan dricka och helt enkelt aldrig släppa ögonen från teven och då lär jag ju svälta, och mina ögon blir nog helt illröda, och då dör jag ju i svininfluensan helt tekniskt sett, eftersom att jag har svininfluensan och dör, och då kommer jag säkert med i tidningen! :'')

Nej slut med trams! Jag mår faktiskt ganska dåligt! Men om jag bestämmer mig att jag mår bra så kanske jag gör det? Jag ska nog testa.  Haha, nej men jag va hos doktorn igår och han stack mig i fingret,lyssnade på mig när jag andades och kollade i mina öron och i halsen, och han sa att jag hade influensan, och det är ju kanske inte så kul att höra eftersom att det är ganska jobbigt att ha influensa. Och eftersom att den vanliga influensan inte har kommit än så trodde han att jag hade svininflunsan. Ja okej jag vet att jag kan vara ett svin ibland men jag pallar inte med svininfluensan. Aja jag överöever om inte det som jag började inlägget med händer, men det hoppas jag ju såklart att det inte gör! Nej nu får jag ge mig jag håller bara på och tramsar mig, slut med det roliga!

Ha det bra !
Puss puss

Nya bloggen.

Jag va så trött på min gamla blogg och betämmde mig för att göra en ny.
Design ska jag fixa när jag har blivit frisk eller om jag har ork att fixa det under någon av dagarna den här veckan. Jag har varit hos doktorn idag och han sa att jag hade influensan och troligen svininfluensan, ja det kanske inte är så kul att få höra att man har svininfluensan, men det går ju över.. Jag ska försöka bli bra på att blogga nu när jag äntligen har fixat en ny blogg med nytt namn osv. Nej nu blir det soffan, te och tv!

Ha det bra puss puss

Välkommen till min nya blogg!