TAGGAR!

Nu taggar vi till tusen! Imorgon slår vi upp tältet och festivalen kan börja!


Såhär snygg ska linnea vara hela veckan!

Midsommar.

Vädret är sig likt. typiskt midsommarväder, lite mulet, lite soligt, och kanske lite regn. Regnet har inte kommit än och det får vi hoppas att det inte gör heller.
Just nu sitter jag i Linneas säng och väntar på Linnea som är och jobbar men hon kommer snart hem. Ikväll ska folkdräkten och sen blir dans runt midsommarstången. Alla borde testa en midsommar i dalarna! Det är så mysigt!

Ha en toppenbra midsommar! Puss



Hittade en bild från midsommar 2009


Packat klart.

Hej! Nu är allt packat och klart! Nu kan jag äntligen lugna ner mig. Har varit så stressad hela dagen och sprungit runt som en tok. Jag tror att jag har allt på listan nu, utom vissa saker som ska läggas ner imorgon, biljetten t.ex. FÅR INTE GLÖMMA DEN! Det är så nära nu så det är helt sjukt!  Först ska man kanske ta midsommar som kommer bli helt underbart att få fira i min älsklings by i dalarna. Då kan jag äntligen känna att sommaren är här! 
NU LADDAR JAG UPP TILL TUSEN FÖR DEN KOMMANDE VECKAN! Puss






Fina vän.







Hej! Sitter på jobbet nu. Segt! Jag har st...

100media_imag026 (MMS)

Hej! Sitter på jobbet nu. Segt! Jag har städat mitt rum hela dagen! Ikväll ska jag packa för imorgon åker jag till dalarna. Jaaa! Puss


Rummet.

Mitt rum är fortfarande inte färdigstädat. Började igår och är fortfarande inte klar.. Det ska bli riktigt rent nu! 

Idag har jag färgat mitt hår också, känns skönt att ha färgat bort den där fula utväxten! Nu blev håret lite lila/rött/brunt men det är mörkt. jag blev nöjd. 



Så såg mitt rum ut igår innan jag jag började med städningen.



Packlista P&L

Nu har jag äntligen lyckats skriva en packlista med hjälp utav andras packlistor och det känns som att jag har fått med det mesta.

Kläder + skor

Jeans shorts
Onepiece
Linnen, T-shirt
Tjocktröja
Leggings?
Strumpor
Underkläder
Bikini
Sjal
Converse
Flipflop/foppa
Gummistövlar ( Om det blir regn )

Boende

Tält
Liggunderlag
Sovsäck
Kudde
Ficklampa
Filtar

Hygien

Bodylotion
Deodorant
Parfym
Tandkräm, tandborste
Rakhyvel
Tvål, shampoo, balsam
Liten spelgen, borste
Handduk
Ipren,plåster
Våtservetter

Annat nödvändigt

Kamera
Mobil
Pengar
Hårsnoddar, hårnålar
Bestick
Plastpåsar
Tändare
Näsdukar
Toapapper
SOLGLASÖGON
Öronproppar
Silvertejp
Tuggummi

MYCKET VIKTIGT!
BILJETT!!!






Snart där

.


1 vecka

Nu är det bara 1 vecka kvar tilll Peace & Love. Jag kan inte fatta hur fort tiden har gått! 


Idag ska jag städa hela mitt rum och min garderob, sen ska jag iväg och jobba och spela match. 

Ha en bra dag! Puss



Just nu

Just nu sitter jag i min säng. Mina ögon är så trötta de vill bara sova. 
Idag har jag jobbat i nio timmar, det gör en trött. 

Natti.



Jag vill verkligen tatuera mig.

ändringar.

Jag ska ändra lite i bloggen så den får se lite tokig ut ett tag nu, ska fixa det när jag orkar! 

Puss

Nytt.


Nya shorts, ny tröja! ( SÅ FIINT!)








Så skön tröja! Nu är jag redo för P&L

Godmorgon.

Jag vaknade runt tio och nu väntar jag på att lille Emma ska vakna, hon bara sover och sover, men hon är nog trött efter hennes arbetsvecka.

Igår var jag i täby och shoppade lite nya kläder lägger upp bilder på det senare! Puss



En gammal bild på mig och Emma.

När det blir varma sommardagar, kom ihåg mig då.

Hej! Idag har jag varit så jäkla lat! vaknade ihopp om att solen skulle skina super mycket så att jag kunde sola i några timmar. Men det visade sig att det var mulet och jag bestämde mig för att lägga mig på soffan och kolla på EN film vilket ledde till tre filmer och de tre filmerna blev till en halv film typ eftersom att jag sov i flera timmar. Satt i min pyjamas till kl 15:00 då gick jag hela vägen upp för trappen och tog på mig lite kläder satt upp håret i en slarvig bulle, målade ögonen eller vad man ska kalla det, tog moppen till jobbet och efter jobbet åkte jag till tränigen tränade och nu sitter jag här på mitt rum i min säng och dagen är redan slut. 

Imorgon blir en rolig dag! Ska åka in till täby eftersom att alla sveriges gina har halva priset på typ allt så ska jag in och köpa lite nytt till garderoben. I Täby ska jag träffa min fina vän Oliva, det ska bli så trevligt och mysigt! 

Nu ska jag sova! Godnatt! Puss




En mycket bra låt!

Åskan

Nu är åskan här i rimbo och jag måste säga att jag tycker att det är riktigt mysigt! En sak som är lite tråkigt är att jg måste dra ut modemet så att det inte blir förstört. Ha en bra dag! Puss



Fick bli en gammal bild på mig och Linnea, jag var stark där.. Jag ska bli lika stark igen!

Den är funnen!

Min älskade cykel som har varit borta nu i några veckor eller någon vecka är nu återfunnen! Igår så åkte jag förbi statiol och kollade om jag kanske hade ställt den där när jag tagit cykeln dit för att hinna med bussen på morgonen, men där fanns ingen cykel så jag åkte hem. Men idag åkte jag förbi statiol och såg att min cykel stod där lutad mot en lyktstolpe så nu har jag hämtat cykeln och den är i säkert förvar! 

Imorgon är jag ledig och det verkar som att vädret inte ska bli sådär toppenbra.. Jag som ville sola.. Aja är vädret dåligt så lär jag sitta inne, då kanske jag gör en bloggdesign, vem vet? Eller så kanske jag kollar på O.C hela dagen. HAHA!  Nu ska jag sova, godnatt! 



Slänger in en bild på en mycket fin tatuering, jag vill också!

just nu

Sitter jag i soffan och ska snart förflytta mig till sängen. Dagen har varit helt okej, har hunnit med mycket! Vaknade 07:30 var hos tandläkaren 08:30 nu är min tand hel och jag fick ingen ny tid, yaay! Efter att jag lagat min tand tog jag moppen till farmor och farfar, där låg jag i solen några timmar sen så badade jag och så provade jag en kulldräkt som jag ska ha på midsommar och vet ni vad? Den passade perfekt! 
Efter besöket hos farmor och farfar åkte jag till subway och jobbade i några timmar med min kära vän Johanna, så trevligt! 
Tränade med mitt forbollslag och nu sitter jag i soffan och väntar på bättre tider tror jag. 

SNÄLLA LÅT DET BLI SOL IMORGON! 



Lockigt hår, inget smink, mysdress.

Klippt.

Mitt hår har blivit mycket kortare nu. Buhu! Jag känner mig ledsen faktsikt, det hade blivit så långt i fram men var fortfarande kort i bak efter min korkade klippning förra sommaren. Nu är håret nästan lika kort som det var då, känns surt! Hoppas det hinner växa ut nu i sommar annars blir jag ledsen ( det är jag redan lite ) 
imorgon börjar jag kl 15.00 YAAY! Jag hinner sola hela dagen! 



Så kort är mitt hår nu.. 



Så långt var mitt hår för bara några dagar sedan (lockigt också, så det var alltså längre än så..)



Så såg det ut förra sommaren, typ lika som nu.. BUHU! Tyck synd om mig!! 


Första dagen på sommarlovet!

Hej! Gårdagen var jättmysig! Slutade skolan kl 13:00 tog två bussen hem, träffade Emma, åkte med mamma in till Norrtälje med Emma och Fanny. I solbacka träffade vi klassen och hade lite 5 - kamp efter 5 - kampen som blev en 2 - kamp gick vi hem till Elina som hade ett jättefint hus och åt pizza! Elina badade med sin mobil och jag råkade ha sönder en ljusstake (förlåt Elina) efter att ha varit hemma hos Elina gick vi vidare till parken, vilket sög. Jag Fanny och Emma tog halv tolv bussen hem och sen somnade jag på en madrass på fannys golv direkt när vi kom innanför dörren. Kvällen var verkligen jättemysig i sin helhet! 

Idag har det varit min första dåg på mitt näst sista sommarlov och jag har umgåtts med mina underbara vänner, Fanny och Emma. Vi har solat och badat massor hemma hos Emma. Jag har jobbat idag också! Mycket man hinner med när det är sommar! 

ÄLSKAR SOMMAREN! 



En jättesöt bild på min fina STORA klass! ♥

Avslutning.

Imorgon är det skolavslutning känns så skönt att slippa allt jävla plugg!
Har inte så mycket mer att skriva faktiskt! Är så trött! Tänker gå upp redan 06:00 imorgon och fixa allt så att jag vet att jag får med mig det mesta osv. Godnatt! 



Emma sover här!

HEJ! I natt sover Emma hos mig, jag ska hjälpa Emma med hennes hår imorgon för hon ska gå ut 9:an imorgon yaay! Skolan suger btw. Ska skriva 3 prov imorgon känns gött! 

GODNATT!



Kollar på lite resor.

Hej! Sitter i skolan försöker göra klart min excel uppgift så att jag kan bocka av ännu en uppgift på listan.
Jag kollar också på lite resor, måste verkligen hitta en resa och boka den nu i veckan så att man vet att det verkligen blir av att jag åker.
Sommaren kommer bli helt underbar och jag ska spendera stora delar av den med min underbara vän Linnea!
Det ska bli den bästa sommaren någonsin!

Puss

Godnatt!

Jag är solbränd och trött! Byebye!



En bild från förra sommaren, jag hade kort hår. Ganska snyggt faktiskt.

Lång dag!

Hej! Idag har varit en lååååång dag! jag har jobbat i värmen och stressat som en tok hela dagen, mycket att göra fast har jobbat med många roliga människor det är ett stort plus! Just nu är jag supertrött, ska nog lägga mig och kolla på O.C snart ska upp och jobba imorgon igen.. Känns som att det kommer bli mycket casch denna månaden yaaay! Hoppas att alla har haft en bra dag i solen!? Jag har vart inne hela dagen så ni som har vart hemma kan ju glädja er åt att ni har kunnat luta er tillbaka i solstolen. 

Puss!


Lockigt hår.

Dåligt av mig.

Hej! Nu har inte jag bloggat på länge.. Det är riktigt dåligt utav mig.. Jag ska skärpa till mig! 
har jobbat både torsdag och fredag nu så jag börjar känna mig trött. Imorgon jobbar jag från tio till sju på kvällen, 9 timmar.. Inte kul! 

Idag ahr jag solat innan jobbet och jag har bränt mig, som vanligt.. HAHA! 
Nu kommer Emma och vi ska ha en toppen bra fredagkväll! Ha det så bra! Kortfattat inlägg men hoppas man fattar i alla fall.

Puss