Läs våran blogg!

Hej alla människor! Jag tycker att ni ska ta och läsa min och Emmas blogg!

klicka HÄR för att komma till våran blogg!

Dålig på att uppdatera.

Hej! Jag har blivit riktgt dålig på att uppdatera och det är pga att min dator har kraschat...
Jag blir så arg! Men jag fyller år om 8 dagar och då hoppas jag på att få en dator i present.

Men dagen har varit bra och imorgon är det valborg, ska umgås med lite komisar det kan nog bli superkul!
Hoppas alla får en fortsatt bra dag och en bra dag imorgon!


PUSSAR

monday

Måndag idag då, SEGT SOM FAN!
Vaknade av att moa kräktes utanför min dörr inatt.. Kanske inte det mysigaste!
Skolan har varit seg och jag känner mig inte alls taggad till träning även fast att jag inte har tränat på länge..  Hoppas inte att min fotbolls lust håller på att försvinna! :O

Hoppas alla får en bra dag! Pusss

Söndag.

Jag gillar inte söndagar, dom är så sega och man vet att skolan börjar dagen efter..

Dagen har i alla fall varit bra. Jag har ätit tårta hemma hos Johan MUMS!
Tänker inte skriva mer nu, känner mig irriterad..
Godnatt! Puss


samma sak.

Det känns segt att man alltid gör samma sak varje gång man inte har något att göra.. Man äter sitter vid datorn och kollar på tv. Jag blir så trött på det! Varför göra samma sak helatiden!? Finns det inget annat att göra? HJÄLP MIG!!

Puss



Haha, bilden är lite störd!

lördag.

Jaha, då va det redan lördag.. Gårdagen va super bra!

Idag händer det nog inte så mycket tror jag, kanske ska träffa någon kompis en stund. Kvällen ska jag spendera hemma med min familj eftersom att det är sista helgen som pappa bor kvar i Rimbo, nästa gång vi ska träffa honom får vi åka ner till varberg. Det känns ganska jobbigt om jag ska vara ärlig, vi komnmer inte kunna träffas lika mycket och det känns som att man kommer tappa kontakten mer och mer.. Ibland är det jobbigt med skilda föräldrar.... Det känns konstigt att man ska kalla varberg för hemma? Det är inte hemma, hemma är här inte 8 timmar neråt. Jag har hela mitt liv här allt jag har varit med om alla minnen, och nu så ska allt bara försvinna..
Det blir liksom tomt. Men om han tror att livet blir bättre och roligare där nere med en annan familj så får han tro det. Vem vet det kanske t.o.m blir roligare!? Jag är snart vuxen och kan ta hand om mig själv. Men den som drabbas mest är min stackars syster som blir tvungen att ha sin pappa så långt bort. Men allt ska nog lösa sig i slutändan.. Det känns bara lite jobbigt just nu, eller jag vet inte om kännslan är jobbig!? Det är liksom en konstig kännsla som om jag skulle vara nervös!? Allt kommer lösa sig allt kommer bli bra!

Vad ska ni göra en lördag som denna!? Puss

Hej bloggen!

Nationella i matte gick ju som det gick! IQ befriad som jag är så har jag fått byta matte grupp, nu ska jag ha matte 1 timme varje dag.. Snacka om att man kommer ledsna!

Kvällen kommer bli superbra! Pizza, film och godis! TOPPEN!

Hoppas alla får en bra kväll! PUSS



Piggelin in my ♥

Rött nu !

Nu är håret färgat, och det ser inte så rött ut nu men jag hoppas att det ser rödare ut i dagsljuset!

Godnatt på er Puss


Rött är sött!

Nu blir håret rött igen, det är så tråkigt att bara ha brunt hår så nu blir det ändring på det!

Dagen hitills har varit bra, har haft matte prov i nationella DET SÖG!
Jag fick reda på att jag bara fick 5p av 18p på det förra provet vilket va ganska illa.. Men lika glá är jag för de! Vi slutade tidigt idag så jag följde med Fanny hem. Vi kollade på en av dom sorgligaste filmer jag någonsin har sett, World trade center den tycker jag verkligen att alla ska ta en titt på, Jag ville bara gråta helatiden.

Ha en bra dag ! Pusss


Blablabla

Jag känner att jag är riktigt duktig på att uppdatera nu när jag är sjuk. Haha! Men det är bara för att jag har så jävla tråkigt! Det finns verkligen inget alls att göra... Jag funderar på om jag ska välja kläder till imorgon !? Ja det får nog bli så. För det finns verkligen inte ett piss att göra, någon som har förslag kanske !? Haha !

Puss



Random bild från Danmark.

Skola imorgon kanske !?

Nej nu är jag riktigt trött på att vara hemma! Jag klarar inte av att vara såhär rastlös! Imorgon får det bli skola för mig tror jag, eller det blir nog så. Visst glass är jätte gott, och det är skönt att kolla på film osv. Men man tröttnar liksom. Fatta själv att inte prata med någon på typ 7 timmar.. Det är ju as konstigt!

Jag har iaf kollat på bröllopsfotografen idag, och den va väl helt okej! Trodde att den skulle vara roligare faktiskt.

Pusss


känner mig mycket bättre! (Y)

Wohow! Vaknade inte en enda gång inatt, och jag känner mig faktiskt mycket bättre i halsen idag! Tänk vad lite medicin kan göra..
Det är super fint väder idag, så jag hade tänkt att vara ute lite, sen ska jag nog fråga mamma om hon inte har lust att färga mitt hår. Det kanske blir ett nej eftersom att mamma känner av sin pollenalergi jättemycket idag. Aja man får hoppas på det bästa!
Jag tänker nog inte ens försöka sola idag, haha! Jag ligger typ 30 min sen fryser jag så jävla mycket så jag klarar inte av mer. Haha !

Hoppas alla får en bra dag! PUSSS

ska försöka sova.

Nej nu ska jag nog sätta på en film och försöka sova! Hoppas att jag klarar att sova hela natten utan att vakna!

GODNATT PUSSS



Vill till skolan, blir så jävla rastlös utan mina vänner!

Glass i stora lass!

Nu har jag köpt en massa glass, så det är väl bara att äta på, för just nu kan jag inte ens äta soppa! Halsen blir bara värre och värre fast att jag äter medicin, jag hoppas att det blir bättre inatt, annars kommer det bli ett helvete!

Först svininfluensa sen inflamation i tanden och nu detta! Fan vad jag har otur!

pusss


SMÄRTA!

Nu har jag vart hos farbror doktorn och han sa att jag hade halsfluss! YIPPIE! "inte pussas på 4 dagar!" haha, rolig doktor.

Nu blir det soppa och tabletter och jag får inte gå till skolan innan torsdag för då är jag smittfri typ. SUCK!
Alltid när jag blir sjuk så ska jag få en massa jobbiga sjukdommar, och det är fan inte kul! Jag hoppas verkligen att det onda i halsen börjar lägga sig imorgon annars vet jag inte vad jag ska ta mig till! Jag dregglar som fan när jag sover för jag kan ju knappt svälja mitt egna spott, så man vaknar ju typ varannan timma och torkar slemm! Det är ju jätte nice. Eller inte !?

Pusss


Till doktorn.

Hej! Jag har inte kunnat sova bra alls inatt! Halsen gör så ont så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag får leva på soppa och te, så man känner sig ju ganska hungrig. Jag kan inte ens svälja mitt egna spott!

Jag har fått en tid hos doktorn idag, vi får väl se vad dom säger. Hoppas att det inte är så allvarligt, men det kan ju inte vara en vanlig förkylning i alla fall. DÅ HAR MAN FAN INTE SÅ HÄR ONT!
Men jag hoppas att allt blir bra, för har jag såhär ont inatt också så kommer det fan bli en riktig plåga! Jag hatar när man inte kan sova på natten. Jag har aldrig haft svårt att sova, så när jag väl har det så är det en riktig plåga!
Funderar på om jag ska ut och lägga mig i solen en liten stund och sola. Man vill ju bli brun!

Hoppas alla får en bra dag, jag tycker synd om mig själv! Puss



Här är en klänning jag bara måste ha när jag får mina pengar!

Ont i halsen!

Jag har så jävla ont i halsen! Kan knappt svälja mitt eget saliv.. Det konstiga är att jag inte har någon feber, så det kan inte vara halsfluss..!?  Jag ska till doktorn imorgon och kolla vad det är för fel, kanske är så illa så att man får operera något i halsen !? Haha, nej jag skoja bara! Jag har nog bara blivit förskyld eller något. HOPPAS JAG! :O

Godnatt ! Sovgott! Puss

börjar bli trött på att blogga!

Jag börjar bli trött på att blogga, funderar på om jag ska ta en paus !?

Pusss

Känner mig irriterad.

Jag känner mig sådär jobbigt irriterad så att jag bara har lust att lägga mig på sängen och gråta!
Men jag har liksom inte tid med att tycka synd om mig själv, jag måste städa och fixa. Känns jobbigt!
Träning ikväll som jag är upptagen med nästan helatiden, det är jättekul att träna men det blir för mycket på någe vis.
Slutar tidigt imorgon, vet inte om jag ska till stockholm med Fanny eller inte, jag hoppas att det blir så. Ska se om jag har några pengar annars skiter jag i det.

Dagen har varit jobbig som fan, jag har inte orkat göra något alls! Jag måste fan lida av någon lathets sjukdom!? Vad är det för fel på mig egentligen ? Jag är bara sur och trött helatiden. Jag får fan rycka upp mig!

Hoppas att alla andra har haft en lysande dag! Puss



Här är en liten vårbild från igår ! :D

Hemma och skola

Kom hem från danmark igår, resan har varit bra men nu är jag trött och sliten! Jobbigt med skola också. Men ska träna snart så det är bara att ta nya tag!

Hoppas alla har haft en bra påsk! :)

Puss

laddar till DANMARK!

Är trött som fan ! Men jag ska inte sova innan jag sitter på bussen kommer aldrigt kunna somna isånnafall! Frida är här och vi laddar till tusen ! Det ska bli så skoj. Det jobbiga är den långa bussresan som tar 11 timmar.
Men vi står nog ut.

Ha det bra i sverige sakna mig inte för mycket! Pusss


Packar.

Jaha, då har jag börjat packa till danmark ! Jag har hunnit med supermycket idag!
Jag har städat ur min garderob, städat rummet och gått till banken. Vad jag är duktig.

Jag hatar att packa -.- men jag är snart klar! Jippie !

Hoppas alla får en bra kväll ! puss

Tisdag.

Imorgon åker vi iväg till danmark med fotbollslaget. Det ska bli super skoj !
Den här tisdagen ska jag till banken och fixa så att jag kan ta ut pengar i danmark, sen ska jag träffa Rasmus han åker ju till göteborg imorgon så vi måste ta farväl buhu ! :'( Sen ska jag träffa Emma, skoj skoj!
Sen blir det packa packa och packa!

Hoppas alla får en bra dag! Pusss



påskmat.

Har varit hos kusinerna och ätit påskmat idag och jag har kommit på att jag verkligen inte tycker om påskmat! :O Det är så äckligt! Bara en massa fisk och köttbullar, fyfan ! Vad är det för traditioner vi har här i sverige? Kan man inte få äta god mat när det är högtider eller vad vi nu kallar det !? Det är bara jobbigt att fira påsk. Det enda som är bra med påsken är allt godis ! HAHA!

Puss



Har någon fått god påskmat !?

ont i handleden!

Jag har jätteont i handleden ! Jag vet inte vad som har hänt :/ Men bulan på sidan av handen har blivit jättestor och jag kan inte böja handen uppåt eller neråt,  det är lite jobbigt att skriva då, haha ! Långfredagen har varit lång!

Nu ska jag kolla på andra avenyn.

PUSSS



SMÄRTA!

fredag.

Känner mig seg och trött! Kvällen hos Rasmus vart riktigt lyckad!

Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra, alla verkar vara på påskmiddag hos släkten, själv sitter jag här.

HAHA! Hoppas alla får en bra dag! Pusss

LOV!

Idag är det äntligen lov igen ! Kvällen blir hos rasmus med allt roligt folk! MYYS!

Vann mimfestivalen idag, hade riktigt kul! Och måste bara säga att Rasmus,Max,Johan,Jacob och Hampus va riktigt duktiga!  Låten va grym och jag bara längtar tills man får höra mer från dom :)

Hoppas alla får en kväll! :)

Här är en liten bild på oss från idag, video kommer snart. Pusss