egypten

åker till arlanda om några timmar. Hur skönt som helst!! natti en fin bild från ikväll. ♡
24/5

Jag ger dig en chans till. Sabbar du den så är det över. helt jävla över..


slutet

tror att det var dansen före döden. Allt dbsck om att börja om är bara bullshit! hade du velat vara med mig hade du visat det lite bättre.... Du är inte värd mig längre!

den 15 maj.

Imorgon åker jag till pappa. Ska bli skönt att komma bort lite.

Jag lägger mig ledsen och ensam idag. Men det går över som allt annat.Fuck.

Mina svarta jeans sprack idag. Yes! Fan vad jag hatar att alla mina byxor går sönder! Döööööööö!!!!!


13 maj

Hade bestämt mig för att jag skulle träna stenhårt idag innan praktiken.. Men insåg att jag inte hade något headset hemma eftersom att jag har glömt det hos Josefin. SUGER! Nu får jag bara lata mig i någon timma innan jag ska åka. Får bli träning ikväll när jag kommer hem istället! BLÄ!!!!


den 13 maj.

Jag har börjat mitt glutenfria liv nu. Var hos läkaren och han tyckte att det var en idé att kanske prova glutenfritt ett tag. Jag har snart testat i en vecka och jag känner att det faktiskt blir lite bättre. Det som är så jobbigt är att det är så mycket som jag inte kan äta... Måste man ha mjöl i typ allt?! Men det är bara att vänja sig.
Igår tänkte jag mig verkligen inte för. Jag var på fest och smakade nudlar. Jag har liksom alltid kunnat äta nudlar men nu kan jag ju inte det och det tänkte väl inte jag på. Det gick 10 minuter efter att jag hade svalt den där enstaka lilla nudeln som jag så promt skulle smaka på, sen fick jag kramper i magen. Inatt och idag så har jag mått så himla dåligt, har känt mig sjuk hela dagen och mått jätteilla! Får tänka mig för nästa gång för det där var inte kul alls!!

Förutom det tråkiga med magen så har min helg vart hur bra som helst! I fredags så mös jag med mina fina vänner på Josefins balkong. Vi grillade marshmallows över ljus och snackade skit. Fick riktiga sommarkänslor!
Igår åkte jag med mamma och Emma till Stockholm, vi gick till Kungsträdgården för att se på de fina rosa träden. Det var vackert även fast att alla blommor på träden nästan hade fallit bort. Det råkade bli lite shopping också, det gillar jag!

Känner mig nöjd med min lediga helg och nu går jag och lägger mig! NATTI!Don't worry, be happy!

Känner mig lite deppig och nere just nu. Det beror nog på ganska många olika faktorer.
1. Jag känner mig stressad. Måste hinna med allt innan studenten!
2.Känner mig fetare än någonsin! Måste banta innan jag åker till egypten.
3.Har hemlängtan. Vill flytta hem igen, vill inte bo i lägenhet på sommaren.
4.Jag känner mig ensam. Inte för att mina vänner inte bryr sig om mig för det gör dom, men jag känner mig bara ensam.

Men jag ska bita ihop och jag ska försöka vara stark och fixa allt men det känns svårt..

" Don't worry, be happy. "
1/5 - 13

Det känns så tungt nu. Alla tankar och tårar kommer så fort jag blir ensam. Jag trodde att jag var stark, mycket starkare än vad jag är. Jag lovade mig själv att jag absolut inte skulle bli kär, det fick bara inte hända. Men det hände och jag hatar migsjälv för det.
FAN MIG OCH FAN TA DIG!

Det värsta är att det jag egentligen vill säga är att jag verkligen älskar dig.