28.11.12

Imorgon åker jag till en av mina favorit städer,Varberg. Jag har nog aldrig längtat så mycket som jag gör just nu! Ska bli så skönt att komma bort en stund, ska bli så kul att få träffa min älskade pappa igen. Efter denna veckan som verkligen har vart full med händelser som både har vart bra och väldigt dåliga så känner jag att det är till Varberg jag behöver komma för att ladda mina batterier.


Längtan efter dig är så stor nu, är så glad att jag snart får se dig igen!


27.11.12

Försökte träna idag men min kropp orkar inte! Är lite sjuk så fick sätta mig på sidan..

Nu på kvällen så har jag ritat lite. Det är så skönt att görs det när man har lite mycket att tänka på.


27.11.12

Det finns människor som inte är värda att leva, människor som finner någon lycka i att förstöra livet för andra, människor som tycker att vissa saker är helt okej även fast att det fan inte är okej! DET ÄR FAN INTE OKEJ!
Man kan inte behandla personer hur som helst! Vi är förfan inte känslolösa, hur kan man leva med att skada andra människor? att ge personer men för livet.. Hur fan man man leva med det!!?!?!?! JÄVLA IDIOT!

..............................

SHM

igår fick jag uppleva en helt underbar kväll! Swedish House Mafia på Friends Arena med mina underbara fina vänner. DET VAR LYCKA!!!
Känner mig trött idag men jobbar och står i, hehe! Imorgon ska jag spela fotbollscup med mitt lag för förta gången för denna säsong, ska bli awesome!










21.11.12

Efter 4 dagar i england så känner jag mig glad och jag har verkligen laddat batterierna! Nya kläder och nytt leende på läpparna.












15.11.12

Vad hände på matchen igår!? Helt sjukt! Måste säga att Zlatan är kung!  Tack Zlatan för att du gjorde min vecka 100 gånger bättre!

Har packat lite till England nu och kan inte fatta att jag faktiskt ska dit på lördag. Längtar som en tok!!
Nu ska jag fortsätta min kväll med massor utav plugg, tackar skolan för att den förstöt mitt liv.. 



 
 

14.11.12

fattar inte att jag känner mig så trött? Har sovit massor inatt men känner att jag skulle kunna sova typ en hel dag till. Igår fick jag mina bruna linser som jag har beställt, passar så bra att jag fick dem till Twilight premiären för jag tycker att jag påminner om en vampyr i min nya ögonfärg. Haha!


12.11.12

Godnatt.


11.11.12

efter en helg med mycket jobb så pluggar jag en stund. Fyfan!! Orkar inte skolan mer! Vill ta studenten nu,nu,nu!!!
Tackar också FIFA (som jag trodde skulle göra mig lyckligare) för att det har förstört min kväll! DÖ!!!





11.11.12

Försöker sova men jag är en riktig mes! Alla ljud gör mig rädd.. Har aldrig vart rädd på jobbet förut?! Fattar inte vad det är för fel men jag känner mig helt klarvaken.. Inte normalt när man är jag, kan alltid sova annars..
Stänger bort alla ljud med underbar musik och försöker sova igen. Godnatt!


10.11.12

Sabina räddar min kväll på jobbet! Tack!
Jobbar natt, ingen är hemma... Sabina kommer med Oliwer Jippie! tack gode gud! höll på att ruttna bort av tristess.



Åker till London om 7 dagar, längtar! <3

9.11.12

Känner mig helt slut efter denna dag! Har hunnit med sovmorgon, hälsomässan, macdonalds och x-factor med emma och Fanny. Imorgon ska jag jobba natt, orkar nog inte egentligen men pengar är kul så jag gör det ändå.


08.11.12

Kom precis hem från brandstationen i knivsta! Har fått åka brandbil, springa från rök och suttit på en brandbil. Kände mig som en riktig brandman! Just nu är jag lika glad som man kände sig när man var liten och hade fått åka brandbil, men liksom skyndade sig hem till mamma och pappa för att berätta hur kul det hade vart och hur häftiga alla brandmännen var. Wiihooow! Nu kan jag verkligen sova gott, ska bara vinna några matcher i FIFA så att jag kan sova ännu bättre.Godnatt!

06.11.12

jag får skylla mig själv.. Foten stor som en tennisboll, förkylning inte så bra.. Träningen ja den var kul! ääh, det var värt det! Eller!?!?!?!?

6.11.12

trots min förkylning och min skade fot så drar jag och spelar lite fotboll! Kan verkligen inte hålla mig ifrån det just nu! hehe!

känner mig sjukt stressad över skola och allt sånt just nu.. Orkar inte! Men det är väl bara försöka göra all skit och ge upp fritiden..

En gammal bild.

05.11.12

har precis bokat en resa till London! känns så bra! Ska få träffa Linnea som jag inte fått träffa på ett ganska bra tag nu, Ska bli så kul att se hur hon bor och se London. Jag har aldrig vart i England så det ska bli spännande!

Sen så vill jag bara ängna en tanke åt lilla Hampus som har fått komma till hundhimlen efter hela 17 år... Den platsen kommer vara så mycket finare än jorden det kan jag lova! <3

även fast det händer spännande saker och även fast att dagarna går när man har saker att göra så kan jag inte låta bli att ängna många tankar till dig.. Känns konsigt men jag saknar dig redan, vill ha dig här nu, nu, nu!! Varför ska sånt man gillar vara så sjukt långt bort!?!?!?



<3



5.11.12

Hemma från Varberg. Känns inte kul alls faktiskt. Vill inte vara här, vill vara där du är..