Vänt på dygnet.

Jag tror att jag har lyckats vända på dygnet ganska mycket nu. Satt uppe och kollade på film till halv 6 idag och vaknade nu. Får se hur detta slutar!? 

Var på wheels and wings igår. Bilen vi åkte i var jättefin och vi som satt i var också väldigt fina. alla hade peruk och solglasögon! Vi blev nog den bilen som fick flest ögon på oss. 

När vi var påväg hem så hände det en liten olycka eller vad man ska kalla det. Anne-Lie körde bilen och skulle ta fram några CD skivor ur handsfacket. Pappa var och kissade och Jonathan var inte där för tillfället. När Anne-Lie letade i handsfacket efter CD skivan så släppte hon sakta på bromsen utan att känna av det, då rullade vi sakta in i bilen framför, *DONK* sa det och just i den stunden hoppar en kille ut ur bilen som vi rullade in i. Man ser i blicken att han är helt skogstokig! Han skriker till Anne-Lie " VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED!?" sen kastar han öl i Anne-Lies ansikte.. Det blev ingen skada på någon utav bilarna. Vilken kille gör så mot en tjej? Så jävla lågt och kränkande..

Nu ska jag kolla på film och äta frukost. Ha en bra dag! Puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback