26.12.12

 
Packar förfullt! Imorgon blir det några timmar jobb och det ska bli såååååå jobbigt!! Ska kolla på sune i grekland och få betalt för det. STACKARS MIG!!
Efter jobbet så bär det av mot varberg och det var väl det jag ville komma till när jag skrev att jag packade. Jag gillar inte att packa, det är så sjukt jobbigt.. Vet aldrig vad jag ska ha med mig och råkar alltid ta med mig alldeles för mycket grejer. BLÄ! Nu ska jag fortsätta, ha det bra puss och kram skumbanan.

25.12.12

Morgonen efter julafton kan vara den bästa morgonen på hela året! Man bara myser runt med sina nya julklappar. Imorgon ska jag på rean det är en sak som är säkert! haha! Tror att denna dagen blir lugn. Känner mig inte alls sugen på att gå ut ikväll faktisk..

25.12.12

 
Efter en mycket bra julafton så säger jag godnatt!
ny dator.

söt kusin

en till söt kusin



24.12.12

idag är det julafton och jag känner mig verkligen nöjd efter den här julen! Fick en ny dator som verkligen var efterlängtad!! December är lika med dubbellön också, nu kan man spendera! hehe!


17.12.12


12.12.12

Fattar inte vad som händer med mig?! Jag lovade mig själv att aldrig mer bli kär på riktigt eftersom att jag absolut inte orkar bli sårad. Jag klarar inte av att låta bli, klarar inte av att låta hjärnan vinna över mitt hjärta. Du har tagit en del av mitt hjärta och jag vet att du tar hand om det bra just nu men jag är så rädd att du ska skada det. Snälla gör inte det, jag orkar inte laga mitt hjärta en gång till, det tar sån lång tid och det gör så ont för varje dag som går. Just nu ger du mig fjärilar i magen och det pirrar i hela kroppen när jag får se dig och vara nära dig. Du är så fin, det finaste jag vet och jag är rädd för att säga de tre orden till dig men snart kommer dem jag lovar.



 

4.12.12

Snö,snö,snö! Överallt snö!




02.12.12

tror att jag ska lägga ner det här med att vara snäll mot alla, jag får fan ändå inget tillbaka! Detta var sista gången jag ställde upp för dig iallafall och så är det bara! Jag får aldrig något tillbaka från dig och det har jag insett nu. Tro fan inte att jag ska acceptera när du kommer krypandes tillbaka och ber om förlåt. Nej det kan du fan glömma! 
Tack och hej!!