varberg

Är så glad när jag är här! Längtar tills skolan tar slut och längtar tills jag kan komma hit oftare och stanna längre! Det är här jag vill vara!


Har precis vart ute och sprungit en liten runda, nu ska jag ta en lång och skön dusch. tack för mig!


Slänger in en gammal bild.

Sep. 25, 2012

Det är en sån trött dag idag. Håret är äckligt, magen är tom och ögonen kan knappt hålla sig öppna längre.
Jag är trött bara för att jag vet att det är mycket att göra idag..


Träning och plugg..

Ja, det är så mina dagar ser ut! Jag pluggar och tränar, ingen fritid alls typ, suger! På onsdag får jag nog träffa min älskade pappa och mina fina vänner nere i Varberg! Ska bli superkul!

Nu är jag trött och ligger i sängen under två feta och varma duntäcken! Snälla Gud, ge mig värme i mitt rum, tack!!! Godnatt!

Hånglade upp Ken lite idag också, det var mysigt!


slut.

Känner mig helt jävla slut efter denna helgen.. Puuh! Att vakta barn och spela mycket fotboll tar på krafterna!
Idag har jag spelat ännu en match ända uppe i Tierp! Dagen har vart toppenbra och vi tog hem yttligare 3 poäng! JIPPIE!!


Skulle vilja hylla en gammal idol-stjärna som tyvärr hittades död idag. R.I.P Nicklas Hocker. ♥




Fotboll och barnvakt

Spelade fotboll i ett riktigt regnigt väder och på en riktigt lerig plan! Det var roligt! Vi vann med 3-1 det kändes riktigt bra idag men jag var helt slut efter 90 minuter tror att jag behöver träna lite hårdare!!

Nu sitter jag i Märsta och vaktar mina söta kusiner som inte alltid är lika söta och snälla när deras föräldrar inte är hemma... Tack för att det finns godis här i världen!!!


.

Jag hade en bra inställning imorse och var nästan helt säker på att den här dagen skulle bli bra. Just nu är det inte bra. Jag skuldbelägger mig själv som jag brukar göra och jag vet att det inte är bra men när man kommer åt mina svaga punkter så kan jag inte göra annat än skylla på mig själv. Jag vill inte ha det såhär. Hur jag än vänder allt för att få det bra så blir det bara fel, jag fattar inte varför?! Jag försöker och försöker men det blir "dåligt" ändå. Vill bara här ifrån, vill komma till gladre platser, jag gillar inte det här stället, inte alls faktiskt.






Min tur dag!

När allt annat går åt fel håll så känns det bra att något kan göra en lite lycklig!


Mot skolan!

Sitter på bussen mot skolan, känner mig pigg och glad idag! DET ÄR FREDAG!


Börja blogga igen!

Nu var det riktigt länge sen jag bloggade och på hösten så gillar jag att blogga så jag tänker bli lite bättre på det!
Idag började jag dagen med lite träning sen gick jag i skolan och efter skolan jobbade jag och nu sitter jag här och pluggar! Jag känner mig bra idag! Har hunnit med så sjukt mycket! Kanske ska göra såhär med varje dag? hm..
Imorgon är det redan fredag, helt sjukt vad veckorna går! Jag är så superduper sugen på godis från hemmakväll, men jag ska fan hålla mig! Jag ska låta bli!