new in.




28/10 - 2012

Snart har jag jobbat klart mitt pass på 25 timmar som har blivit 26 timmar bara för att det blev vintertid inatt!
När jag slutar så ska min bil städas, tankas och få vinterdäck för sen bär det av mot den underbara staden Varberg där jag ska få träffa min underbara och älskade pappa! Det var länge sen jag längtade efter att få komma bort här ifrån så mycket som jag gör nu! Det jag kommer sakna mest här hemma under denna veckan är mitt playstation 3 och min tv.. Tur att vi har ett playstation och en tv hos pappa med så att jag inte avlider av tristess när jag inte får spela det bästa spelet som skapats (FIFA).

Min fot har gått sönder lite men den börjar bli lite bättre. Svullnaden har lagt sig lite och jag är snart fit for fight igen!
Gjorde en anmälan till tjejvasan idag, så snart ska det tränas hårt för och köpas ny utrustning för tre mil på skidor i februari. wihoow!

Lite bilder från den senaste tiden kommer här!

jag.
spel.


Ritat.

min fot.


ritat


The lucky one

har precis kollat på "the lycko one" för andra gången på två dagar! Det är en av de bästa filmer jag sett! 
Jag käånner mig inte så jätte pigg faktiskt.. Känns som att jag kommer bli sjuk vilken dag som helst.. Orkar inte! Idag har jag bestämt mig för att jag ska börja med innerbandy och att jag ska köra tjejvasan i vinter, känns bra med lite mål i livet! Nu ska jag spela lite FIFA !

Tumblr_m6z126pjlw1rpg12oo1_250_large

Jobbat

Nu har juag precis kommit hem från jobbet och tänker faktikt sätta mig och spela FIFA vid min nya tv och mitt nya FIFA! jippe! Det bästa köp jag gjort!


Jobb

Godmorgon!  Efter att ha jobbat i snart 18 timmar så ser jag fram emot yttligare 8.
Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!
Efter jobbet idag så ska jag verkligen bara chilla! Ska bli hur skönt som helst!!

känns overkligt!

Idag har jag beställt min studentmössa! Känns sjukt konstigt att det är så nära! Jag längtar som tusan! Det jobbiga är att det är så mycket man ska hinna klart med innan detta året är slut.. suger!


Projekt

Seriösaste bilden man kan hitta på oss..


09.10.13

Nu har min vecka som hundvakt tagit slut och jag är tillbaka hemma i mitt eget hem. Tråkigt! Gillar inte att vara hemma. Vi bor typ på varandra hos mig och jag får inte ha mina saker ifred! Det är alltid något som är trasigt när jag har vart borta.. Fuck life.. haha!





KVACK!

Oct. 07, 2012


hundvakt

Jag och min käre vän Fanny har fått äran att vakta ett hus i en vecka, så nu har vi bildat en liten familj. Det är jag, Fanny, hunden och katten. Myyyys!