Hemma

Hej! Nu har jag kommit hem från det lilla träningslägret i Rånäs. Det har vart superduper mysigt! 
Ikväll kommer Emma hit och sover hos mig, yaaaaay! 

Jag känner mig jätte hungrig men jag vet liksom inte vad jag är sugen på, funderade på att gå ner till pizzerian och köpa mig en pizza, men jag känner mig inte sugen alls på pizza och kebab åt jag till lunch med laget.. Tar nog något här hemma bara. hör sen! 



Random bild på en gubbe som jag och fanny skapade i nian.

Uppe.

Hej! Nu är jag uppe! Bra Hanna, du har inte försovit dig! Snart ska jag äta lite frukost och sätta mig i soffan. Undrar om det kanske blir lite tid över innan jag ska åka så att jag kanske hinner lägga mig en stund igen ?

Första träningspasset börjar kl 10:00 tagga!

Ha en fortsatt bra helg!


Bild i repris.

Packar igen.

Hej! Nu packar jag igen! Det känns som att jag alltid packar.. Imorgon ska jag på fotbollsläger, inte så mycket att packa eftersom att det bara är en natt, men det är mycket som ska letas fram eftersom att man ska ha med sig saker till övernattingen. 
Just nu har jag ett problem.. Jag kan inte hitta mina benskydd, det betyder att jag måste upp ännu tidigare imorgon och leta efter benskydden i omklädningsrummet eller något. Kan inte ens hitta mina extra benskydd som jag borde ha här hemma!? Det som är mest irriterande är att jag vet att jag hade dem på träningen igår och sen så vet jag att jag la ner dem i väskan efter träningen, och nu finns de helt plötsligt inte i väskan längre.. SÅ JÄVLA IRRITERANDE!! 


Jag & Fanny

New in.

Här är sakerna som jag köpte idag!


Tröja, Vitt linne, svarta jeans, svart linne med knappar, Stor T-shirt med tryck (framsida + baksida),svart lång tröja.
Jag köpte en BH och trosor också. Jag känner mig mycket nöjd med mina köp!


.


SING

Fanny har fått mig att fastna sjukt mycket i den här låten! så jävla bra! 





Farsta centrum.

Dagen har jag spenderat med Emma och Fanny. Vi var uppe med tuppen redan kl 08:45! Runt 10:00 åkte vi med Fannys mamma till Farsta centrum. Oj vad jag har shoppat! Nu blir det ingen mer shopping innan skolan börjar! Tänkte att jag skulle ladda upp en bild lite senare på allt som jag har köpt. Nu ska jag snart iväg på fotbollsträning, Yeaaay! Första träningen på 1 månad!!!!! TAGGA!!!! 


Bild från sommaren 2010.

Hos Fanny

Nu är jag hos min vän Fanny med Emma och Fanny! Myyys! Imorgon ska vi till Farsta centrum och shoppa lite.
Yeaaay!!



Bild från idag.

Fanny är här!

Nu är Fanny hos mig och vi ska sova! Natti !♥



100 suns



packar.

Just nu packar jag ner alla saker som ligger utspridda i hela vårt hem! 
Jag lyssnar också på mina små hjärtepojkar i 30 seconds to mars ♥


Mycket härlig bild!

sängen väntar

Nu ska jag snart sova! Det har blivit en sak som jag alltid säger men som jag aldrig gör snart. Imorgon lämnar jag varberg bakom mig och åker hem till Rimbo igen. Jag har haft två underbara veckor här och jag längtar redan till nästa gång! Kommer sakna min fina vän Linnéa som jag har kommit väldigt nära. Samtidigt så längtar jag hem till mina vänner där hemma i Rimbo.

Imorgon får jag inte sova hela dagen som jag har gjort alla andra dagar... Jag måste upp och packa som jag inte har gjort alls idag.. Jag gör alltid allt i sista sekund känns det som, jaja det går fort! Hoppas att jag inte glömmer något viktigt. Alla mina saker är viktiga så får inte glömma något alls! 

Imorgon (måndag) är det bara 3 veckor kvar av sommarlovet! PANIK! Jag måste verkligen hinna göra något roligt med mina vänner! Det känns som att jag inte har hunnit med ett piss denna sommaren.. Det måste jag fixa till, nu,nu,nu!



Redan vaken!

Jag har redan vaknat! Det här är inte vanligt för mig, brukar vakna runt 13:00. Linnéa sover i min säng! Hon är trött! 
Jag är också trött men det är så jääävla varmt i mitt rum så det går verkligen inte att sova.
Vädret suger så vi får se vad dagen har att erbjuda.



Linnéa är här!




still awake.

Jag är fortfarande vaken kl är 04:03. Somnade på soffan runt 01:00 men vaknade av att Anne-Lie stängde av teven. När jag kollar upp ser jag ett blinkande ljus utanför fönstret, blixten 2 sekunder efter kom smällen. Jag älskar åska! Det är så mysigt! Istället för att gå och lägga oss så bestämde vi oss för att ta in de stackars små hästarna som stod ute i ovädret så vi tog på oss alla regnkläder och gick ut mitt i natten. Regnet bara öste ner och himlen blinkade.
Efter den lilla "promenaden" i regnet så var man inte så trött längre så det fick bli kortspelande till nu. Jag är fortfarande inte trött men blir nog när jag lägger mig i sängen, hoppas jag! Innan jag somnar ska jag nog kolla på greveholm tror jag. Måste ladda ner sunes sommar också, nu med en gång! 

godnatt!



En bild som beskriver hur roligt det var under peace & love veckan!

Regn!

Regnet öser ner ute och jag tror att jag ska ut och spriga i detta underbara tränings väder! 

Vaknade kl 07:00 idag och upptäckte att jag fortfarande satt och sov i fåtöljen i vardagsrummet så jag gick och la mig i sängen och sov vidare till kl 12, nu har jag ont i ryggen kan jag säga.. 



Tänkte bara säga att

Jag hatar flugor! De bara surrar i öronen och när man sover så ska det vara överallt i ansiktet! JAG BLIR GALEN!

solen skiner igen!

Idag skiner solen IGEN solen har inte vart framme nu på helatiden som jag har varit här i varberg men så tittade den fram igår och så tittar den fram idag med! Ja! Nu ska solas!



Ut och pressa!

Solen skiner jag ska ut!

Godnatt/godmorgon!

Nu är klockan 05:09 och jag ska sova! puss




New in.

image_camera eff (MMS)

Här är min nya ring som jag köpte på Gekås/Ullared.


I wish you were here.


Natt.

Nu har klockan hunnit bli sådär mycket igen! Jag måste sova nu,nu,nu! 
GODNATT, puss




.

Regn, regn ge dig av kom igen en annan dag.

Vänt på dygnet.

Jag tror att jag har lyckats vända på dygnet ganska mycket nu. Satt uppe och kollade på film till halv 6 idag och vaknade nu. Får se hur detta slutar!? 

Var på wheels and wings igår. Bilen vi åkte i var jättefin och vi som satt i var också väldigt fina. alla hade peruk och solglasögon! Vi blev nog den bilen som fick flest ögon på oss. 

När vi var påväg hem så hände det en liten olycka eller vad man ska kalla det. Anne-Lie körde bilen och skulle ta fram några CD skivor ur handsfacket. Pappa var och kissade och Jonathan var inte där för tillfället. När Anne-Lie letade i handsfacket efter CD skivan så släppte hon sakta på bromsen utan att känna av det, då rullade vi sakta in i bilen framför, *DONK* sa det och just i den stunden hoppar en kille ut ur bilen som vi rullade in i. Man ser i blicken att han är helt skogstokig! Han skriker till Anne-Lie " VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED!?" sen kastar han öl i Anne-Lies ansikte.. Det blev ingen skada på någon utav bilarna. Vilken kille gör så mot en tjej? Så jävla lågt och kränkande..

Nu ska jag kolla på film och äta frukost. Ha en bra dag! Puss



wheels and wings.

Hej! Denna helgen är det wheels and wings här i varberg. Det är alltså en sån bilträff eller vad man ska kalla det. Igår var jag och Cruisade med Linnéa och hennes kompisar i stan, och idag ska jag cruisa med pappa, Anne-Lie, Jonathan och Linnéa i en bil som är 1000 x så snygg som skit bilen jag åkte i igår fast den hade också sin charm såklart! Cruisa är alltså när man åker och visar upp sin bil och kan samtidigt kolla på andra bilar.
Detta inlägget blev kanske lite konstigt skrivet men jag hoppas att man förstår vad jag menar!

Just nu sitter jag i mitt kök och lyssnar på mycket fin musik. 

Helt slut!

Nu är kl 02:16 och jag är helt slut!
Mina fötter värker som aldrig förr, min näsa rinner hostan är irriterande som tusan och jag har haft en helt underbar dag på Liseberg med min fina vän Emma! Överlevde atmosfear 2 gånger. Det blir ett kort inlägg idag men jag är så trött! Man blir trött när man gör roliga saker.. Godnatt! puss



En bild på mig och Emma från förra sommaren.

Mot götet och Varberg

Hej! Imorgon åker jag med min kära vän Emma till Göteborg och därifrån tar jag tåget till vackra varberg där jag ska stanna i två långa veckor! Kommer bli helt fantastiskt!

På tisdag åker jag tillbaka till götet för då ska jag på Liseberg med Emma och vi ska åka en massa galna saker! Jag kommer nog aldrig växa ifrån karuseller och sockervadd. ÄLSKAR DET!

Tror att bloggen kommer uppdateras väldigt mycket under dessa två veckor, eller jag kan bestämma att jag ska vara duktig och uppdatera. Ha det så bra! NATTI! Puss


Jag och Emma i våra Pringles kepor.

kopparberg.

Hej! Jag har vart i kopparberg sen i onsdags eftermiddag med Frida i hennes sommarstuga! Det har vart supermysigt men jag har också vart super sjuk! Jag har haft feber, ont i halsen och snoret har bara runnit. Känns som att de här dagarna gick till att sova och snyta sig. 

Jag är inte alls så bra på att blogga nu när det är sommar, men jag känner att jag inte alltid orkar sitta vid datorn när det är så skönt ute. 

Imorgon hoppas jag på underbart väder så att jag kan sola hela dagen! Ha det bra! Puss


Hemma från en galen vecka!

Hej! Nu är jag hemma i rimbo igen efter en helt sjukt galen vecka! Nu när jag har hunnit vila mig några dagar så vill jag bara tillbaka till Borlänge och köra igen! 
Denna veckan har vart den bästa veckan i mitt liv! Fy fan vad kul jag har haft! Fått lyssna på min favorit musik, festat, solat och träffat grymt många sköna människor! JA! Jag är så glad nu, fast ledsen att det är slut! 

Idag ska jag in till norrtälje och få min lön som jag fortfarande inte har fått och skulle ha fått den innan midsommar, jag är arg! Sen ska jag sluta på jävla skit jobbet och bara ha sommarlov hela sommaren! 
Ha en bra dag! Puss